Αλλαγή σελίδας στον Ίκαρο Καλλιθέας

Μετά από μία εικοσαετή πορεία όπου ο ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ αναδείχτηκε ίσως στην μεγαλύτερη μεσαία ομάδα του ελληνικού μπάσκετ, ανεβαίνοντας από την Γ’ ΕΣΚΑΝΑ στην Α1 Basket League, όπου και κατέλαβε την 7η θέση και με 12 συνεχείς παρουσίες και μετάλλια στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παίδων-Εφήβων, επιτυχία που καμία άλλη ομάδα δεν έχει πετύχει στην Ελλάδα, ήρθε η ώρα της αλλαγής σελίδας και της οριστικής αποχώρησης του Δ.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ. Τον σύλλογο πλέον αναλαμβάνει Διοικούσα Επιτροπή από νέους και παλαιούς παράγοντες που είχε στις τάξεις του με σκοπό την συνέχιση αυτής της πορείας που κυρίως τον ανέδειξαν σε ομάδα με μία από τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα.

Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πρόεδρος: ΣΚΥΦΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Γεν. Γραμματέας: ΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΥΛΟΣ

Ταμίας: ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΠΕΤΡΟΣ

Υπεύθυνος Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων: ΣΚΥΦΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Τεχνικός Διευθυντής: ΒΑΛΛΗΝΔΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Μέλη: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ - ΤΑΓΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ - ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΙΣΙΔΩΡΟΣ - ΒΛΑΧΑΒΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ   

Δήλωση Διοικούσας Επιτροπής

 Η νέα δεκαμελής Διοικούσα Επιτροπή που ανέλαβε τα ηνία του ΙΚΑΡΟΥ, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Αρχικά θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δ.Αγγελόπουλο αλλά και όλους τους παράγοντες που επί χρόνια συμμετείχαν σε αυτό το παραμύθι όπως κυρίως τον Δ.Καρκατσέλη, Δ. Παπαδόπουλο, Γ. Σαραντή και όλους τους άλλους για την τεράστια εικοσαετή προσφορά τους στον σύλλογο.

Υπόσχεση μας είναι ότι ο σύλλογος θα συνεχίσει με τις αθλητικές αρχές που πορεύτηκε επί χρόνια στηριζόμενος σε αξίες όπως αξιοκρατία, οικονομική αξιοπιστία και κοινωνικό και αθλητικό έργο. Θα συνεχίσουμε από την πρώτη μέρα το τεράστιο έργο του ΙΚΑΡΟΥ στις ακαδημίες και στις μικρές ηλικίες δίνοντας προτεραιότητα στις μαθησιακές επιδόσεις αρχικά των αθλητών μας καθώς και στις αξίες του αθλητικού ήθους και της ευγενής άμιλλας και στη συνέχεια στο αθλητικό έργο για το οποίο έχουμε μία εμπειρία πολλών χρόνων που μας ανέδειξε μια από τις καλύτερες ομάδες.

Υποσχόμαστε επίσης ότι δεν θα κάνουμε εκπτώσεις σε αρχές όπως η επιλογή των καλυτέρων προπονητών και παραγόντων του παιχνιδιού , το να αγωνίζονται οι αθλητές σύμφωνα με την αξία τους χωρίς την παραμικρή παρέμβαση γονέων ή εξωγενών παραγόντων.

Και μετέπειτα ο ΙΚΑΡΟΣ θα προσπαθήσει να εφαρμόσει την φιλοσοφία που αρχικά αποτέλεσε το κύριο στοιχείο της ίδρυσης του δηλαδή να αγωνίζονται τα δικά του παιδιά, τα παιδιά των υποδομών του στην αντρική ομάδα και μέσα από αυτό να κερδίσει πιθανές ανόδους και επιτυχίες.

Τέλος θα προσπαθήσουμε χωρίς και πάλι να κάνουμε έκπτωση στις αρχές μας να έχουμε μια ισότιμη και υγιή σχέση με παράγοντες του παιχνιδιού όπως με την ΕΟΚ, την ΕΣΚΑΝΑ, την Ελληνική Διαιτησία, τους Κριτές, τον Δήμο Καλλιθέας και όλες τις ομάδες με τις οποίες θα συνεχίσουμε να έχουμε άριστες σχέσεις και συνεργασίες» 

Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ

Την Κυριακή 09/10  ξεκινάει μία νέα αγωνιστική χρονιά για τον ΙΚΑΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ. Το Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και τα ενεργά μέλη του ΙΚΑΡΟΥ, εύχονται σε όλους τους αθλητές μας ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία και επιτυχίες.

Ο ΙΚΑΡΟΣ την αγωνιστική περίοδο 2016-17 έχει μετατραπεί σ΄ένα πραγματικό νοσοκομείο, για 1η φορά στην ιστορία του σε τέτοια κλίμακα και πολύ γρήγορα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία του παραδοσιακού αγιασμού, ο οποίος πιστεύουμε θα σημάνει το τέλος των ατυχιών.

Ο ΙΚΑΡΟΣ ξεκινάει με μικρά παιδιά, τρεις από αυτούς είναι το στολίδι του αλλά και βασικοί παίχτες της αντρικής του ομάδας.

 

1ον) ΓΙΑΣΕΡ ΣΑΛΕΧ

 

 

Γεννηθείς το 1998, παίχτης που πιστεύουμε ότι όταν επανέλθει από τον τραυματισμό του θα αποτελέσει τον ακρογωνιαίο λίθο του φετινού ΙΚΑΡΟΥ.

 

2ον) ΨΑΡΡΑΣ ΑΡΗΣ

 

Που και αυτόν τον έπληξε η ατυχία του τραυματισμού και πιστεύουμε ότι με την επάνοδο του, θα ισχυροποιήσει πολύ τους ψηλούς του ΙΚΑΡΟΥ. Ένα παιδί που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια  από την θέση 2 μέχρι την θέση 4, με ύψος 2.02, που πιστεύουμε ότι αποτελεί μια ελπίδα του Ελληνικού Μπάσκετ.

 

3ον) ΒΑΡΣΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 

Γεννηθείς το 1999, ένα play maker με την πραγματική έννοια του όρου που θα ξεκινήσει σαν μία έκπληξη, έχοντας βασικό ρόλο στον ΙΚΑΡΟ της Γ' Εθνικής.

Πιστεύουμε αν όχι το καλύτερο ίσως ένα από τα καλύτερα Play maker της ηλικίας του στην Ελλάδα.

Αγαπητοί Κύριοι της ΕΟΚ

Κάποιοι από αυτούς, δεν έχουν καν κληθεί σε προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας. Επειδή πιστεύουμε ότι έχουμε τύχη σαν λαός, με πλούσιο μπασκετικό ταλέντο, έχουμε τύχη μόνο μέσα από αξιοποίση όλων των πραγματικών ταλέντων στην Ελλάδα με ίσες ευκαιρίες προς όλους τους αθλητές, ανεξάρτητα της διαφήμισης τους, θα θέλαμε πραγματικά να παρακολουθήσετε την πορεία των τριών παραπάνω αθλητών γιατί πιστεύουμε ότι αποτελούν ελπίδα για το Ελληνικό Μπάσκετ.

 

 

 

Περισσότερα Άρθρα...

Χορηγοί

Πρόγραμμα Aγώνων

  • Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα αγώνων της αντρικής ομάδας, για την περίοδο 2019-2020

    www.eskana.gr
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net