H ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

 

 

 

 

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΡΑΝΤΗ

 

Αγαπητοί Κύριοι του Μίλωνα,

Όταν δεν είσαι τουλάχιστον η Barcelona, και επί έναν χρόνο κάνεις αγωνιώδη προσπάθεια να πείσεις έναν οικονομικό παράγοντα της πόλης αλλά και άνθρωπο με τεράστια εμπειρία στο μπάσκετ και με αδιαμφισβήτητη επιτυχία με την δική του μικρή Ομάδα, και άνθρωπο του Μίλωνα, και μέσα στην Γενική Συνέλευση της Τετάρτης 11/05/2016 δίνει υπεύθυνα (με την υπευθυνότητα που τον διακρίνει σε ένα Σωματείο στον Ικαρο Καλλιθέας,με δεκαπέντε χρόνια στις Εθνικές Κατηγορίες, τέσσερις χρονιές στην Α1, έβδομος στην Ελλάδα το 2012 και 11 μετάλλια στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα χωρίς το παραμικρό χρέος) τις παρακάτω υποσχέσεις,

1.    Ημέρες μεγάλης δόξας και  ανόδου μέχρι την Α1 για την Ανδρική Ομάδα του Μίλωνα και Πανελλήνια Πρωταθλήματα για τις υποδομές ,

2.    3Ο Κλειστό Γήπεδο,

3.    Οικονομική ευμάρεια και έσοδα από σπόνσορες,

4.    Δική του Οικονομική Συμμετοχή,

5.    Κανένα χρέος επί των ημερών του,

6.    Οχι προαπαιτούμενα, ούτε κάν ύπαρξή του στο Διοικητικό Συμβούλιο, πλήν του απολύτου ελέγχου του Τμήματος Μπάσκετ και απόδοση των 15/40 των εσόδων των Ακαδημιών για την ανάπτυξη του υπολοίπου Συλλόγου.

Αγαπητοί Κύριοι πραγματικά θεωρώ ότι η Γενική Συνέλευση της Τετάρτης είναι μία μαύρη σελίδα στην Ιστορία του Μίλωνα  μία σελίδα προδοσίας και μικρότητας.

Και δεν αξίζετε σίγουρα την Ιστορία αυτού του Συλλόγου που την έχετε βάναυσα καταρρακώσει και ειδικά για το Ιστορικότερο και προεξέχον τμήμα του Μπάσκετ με τις συνεχείς και αδιάλειπτες ενέργειές σας τα τελευταία χρόνια.

Και έχετε δεσμεύσει την Ιστορία του με άστοχες κινήσεις και τεράστια χρέη,και παραμένετε κάνοντας τεράστιο κακό στον Μίλωνα για να προασπίσετε τις προσωπικές σας υπογραφές και εξασφαλίσεις.

 

Πρέπει να αναλογιστείτε γιατί και εμένα προσωπικά με προσεγγίσατε (Γ.Σαραντής),ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές αυτής της εντελώς  βλακώδους πράξης ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ,αφού παραιτηθούν από μέλη του Συλλόγου , γραφτούν με μαύρα γράμματα στην είσοδο του Γηπέδου Μπάσκετ για να τους  θυμούνται και οι επόμενες γενιές.

Για μένα που είμαι πάνω από μία 20ετία φίλος του Μίλωνα πιστεύω ότι πρέπει να αναληφθεί από πλειοψηφία μελών πρωτοβουλία ακύρωσης της Γενικής Συνέλευσης λόγω βλακείας και σκοπιμότητας..

 

Γ.Σαραντής- Εγώ φυσικά το είχα προβλέψει και προσπαθούσα επί τρίμηνο να αποτρέψω τον Δημήτρη Αγγελόπουλο από το να εμπλακεί σε μία χαμένη υπόθεση μικρότητας και ανυπαρξίας.

 

 

            ΑΘΗΝΑ 13/05/2016

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ 2019-2020!!

28-05-2020 Νέα - Ανακοινώσεις

Η ομάδα μας κατέκτησε και επίσημα το πρωτάθλημα της Ά Εσκανά ανδρών έπειτα και από την οριστική επικύρωση της βαθμολογίας από το ΔΣ της Ένωσης. Ο ΙΚΑΡΟΣ στη νέα σεζόν...

Read more

Ανακοίνωση ΑΕ Ικάρου Καλλιθέας

21-05-2020 Νέα - Ανακοινώσεις

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΟΚ   Με όλο το σεβασμό προς το πρόσωπο σας, ανάπτυξη σημαίνει πρωταθλήματα ΤΟΠΙΚΑ!   Αυτό δεν σημαίνει Γ’ εθνική με αμέτρητες ομάδες! Η Γ’ Εθνική κατηγορία, όπως και η Β’ και...

Read more

Μεγάλο αφιέρωμα του ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ στην ομάδα μας !!!

16-04-2020 Νέα - Ανακοινώσεις

Μεγάλο αφιέρωμα του ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ στην ομάδα μας !!!Ευχαριστούμε τον εξαίρετο δημοσιογράφο Κώστα Τσουμπρή!!!!  

Read more

Χορηγοί

Πρόγραμμα Aγώνων

  • Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα αγώνων της αντρικής ομάδας, για την περίοδο 2019-2020

    www.eskana.gr
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net