• Αρχική
  • Νέα
  • Κυκλοφόρησαν οι νέες κάρτες διαρκείας για την περίοδο 2019-2020!!

Συνέντευξη Δ.Αγγελόπουλου στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΑΠΟΡΙΑ ΙΚΑΡΟΥ .. πόσο έξυπνος πρέπει να είναι κάποιος για να έρχεται εντελώς  αναίτια ενάντια σ’ αυτό το Πολιτιστικό και Αθλητικό Κύτταρο που λέγεται ΙΚΑΡΟΣ.

Γενικός Γραμματέας. Ο ΙΚΑΡΟΣ είχε Αθλητική-Πολιτιστική-Κοινωνική και Πολιτική σκέψη που στην γενικότερη γραμμή του διαφαίνεται και εκδηλώνεται σε κάθε στάση του προς την Κοινωνία της Καλλιθέας.

Ο ΙΚΑΡΟΣ έχει στάση ύπαρξης με κυρίαρχο σύνθημα,

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΥΝΟΙΑ

Θέλουμε Αξιοκρατία και Κριτήρια όπως συμβαίνει στους περισσότερους Δήμους της Ελλάδας.

ΌΧΙ στο τεράστιο πισωγύρισμα Δημοκρατίας, Ισοκρατίας και Αξιών που υπάρχει στην ηγετική ομάδα της νέας Διοίκησης του Δήμου Καλλιθέας.

Κύριοι του Δήμου,

Δεν είμαστε τραμπούκοι όπως καταγγέλλετε.

1.    Όταν σκίζανε τα σύμβολά μας και δεν παίρνατε θέση, εμείς διατηρούσαμε την ψυχραιμία μας.

2.    Όταν σας λέγαμε για Οικονομική κακοδιαχείριση χρημάτων προς τα Αθλητικά Σωματεία μέσω χορηγιών ή γυμναστών και δεν παίρνατε θέση εμείς είμαστε ήρεμοι.

3.    Όταν σας λέγαμε ότι για να αγωνιστούμε 6 παιχνίδια στο γήπεδο του ΕΣΠΕΡΟΥ φτιάξαμε ότι είσαστε εσείς υποχρεωμένοι γιατί το ζητούσε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση και ψευδώς μας αναφέρατε ότι το έφτιαξε ο Οργανισμός, διατηρούσαμε την ψυχραιμία μας.

4.    Όταν μας λέγατε ότι δεν θέλετε Πρωταθλητισμό ενώ βραβεύατε τους Άριστους, είμαστε σιωπηλοί.

5.    Όταν μας υποσχεθήκατε αξιοκρατία προεκλογικά λέγοντας ότι γνωρίζετε το πρόβλημα με τον κο Γ.Μαργωμένο και ερχόμενοι στην εξουσία μας αφαιρέσατε δεκάδες ωρών, είμαστε εκεί στο έργο μας.

6.    Όταν λέγατε ότι είμαστε τραμπούκοι και εμείς σας αναφέραμε, ότι δεν έχουμε τιμωρηθεί ποτέ, και ότι είμαστε η μόνη Ομάδα στην Ελλάδα με συνεχείς Βραβεύσεις Ήθους.

Αλλά και ότι χαίρουμε την Καθολική Εκτίμηση του Αθλητικού Κόσμου, σιωπούσατε.

7.    Όταν σας λέγαμε να ελέγξετε τις πινακίδες στα γήπεδα και στα δάπεδα αν υπάρχουν συμφωνητικά νόμιμα, Σιωπούσατε.

8.    Όταν σας μιλάγαμε για μαγαζάκια και κερδοσκοπικούς Μηχανισμούς Εσείς τους επιδοτούσατε.

9.    Όταν σας λέγαμε ότι το Ιστορικότερο Εφηβικό στην Ελλάδα της νεότερης Ιστορίας είναι ο  ΙΚΑΡΟΣ (και ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) και είχαμε μόνο 1 ώρα στο Κλειστό με παρκέ, εσείς Επιχαίρατε.

Αλλά αντίθετα μ’ αυτό που πιστεύετε είμαστε πολλοί και Δυνατοί, με γενική αποδοχή από την Κοινωνία, από τον Αθλητικό και Κοινωνικό περίγυρο.

Είμαστε στην Καλλιθέα- στο Π. Φάληρο-στην Ν. Σμύρνη-στην Αθήνα-στον Πειραιά-στον Ν. Κόσμο, σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Και πιστεύουμε ότι κάποιοι ανώτεροί σας πρέπει να σας τραβήξουνε το αυτί γιατί εντελώς αναίτια,χωρίς καμία εξήγηση κάνετε τεράστιο κακό στους φίλους σας.

Αφήνουμε τον κόσμο του ΙΚΑΡΟΥ του Δήμου των φίλων του Αθλητισμού του Πολιτισμού να αναφέρουν τον τίτλο που σας ανήκει.

Αισθανόσαστε την Δύναμη της Εξουσίας που δεν δίνει λόγο πουθενά και κύρια στους Δημότες της Καλλιθέας.

10. Όταν σας λέγαμε ότι το Μπάσκετ είναι το Κυρίαρχο Άθλημα και πρέπει να έχει την αντίστοιχη επιβράβευση μας λέγατε ότι το Handball, σε ένα γήπεδο εντελώς ακατάλληλο , είναι στην Α2.

Και όταν σας λέγαμε ότι το Βόλλευ Γυναικών είναι πιο ψηλά από κάποιους συλλόγους του Μπάσκετ μας λέγατε ότι το Μπάσκετ είναι κυρίαρχο.

Κύριοι του Οργανισμού, δεν μπορεί κανείς να συλλάβει την συλλογιστική σας γιατί είναι η Λογική του Αποφασίζουμε και Διατάσσουμε.

Με όλο τον σεβασμό για τους αρκετούς της Διοίκησης που βλέπουν με συμπάθεια το έργο του ΙΚΑΡΟΥ και αναγνωρίζουν την άδικη αντιμετώπιση του όμως και αυτοί δεν ανθίστανται  στο άδικο και άνομο.

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΚΑΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΦΡ.ΒΛΑΧΑΒΑΣ

 

 

 

 

Νικητής στο Καλλιθεάτικο ντέρμπι!!

15-10-2019 Νέα - Ανακοινώσεις

Η ομάδα μας νίκησε για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' ΕΣΚΑΝΑ εκτός έδρας στο τοπικό ντέρμπι, τον Πόλις, με το ευρύ 57-87. Αποδίδοντας εξαιρετικά καθόλη τη διάρκεια σε...

Read more

Ο Ίκαρος στο ΠΕΝ Καλλιθέας!!

09-10-2019 Νέα - Ανακοινώσεις

Η ομάδα μας για μια ακόμη φορά έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο! Αντιπροσωπεία του Ικάρου επισκέφτηκε χτες το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο στην Καλλιθέα, σε μια συμβολική χρηματική δωρεά. Η αντιπροσωπεία...

Read more

Η τεχνική εταιρεία Αγγελόπουλος - Σαραντής ο νέος μεγάλος χορηγός του Ικάρου Καλλιθέας στην φανέλα τ…

09-10-2019 Νέα - Ανακοινώσεις

Σε μια πολύ μεγάλη συμφωνία προχώρησε η ομάδα μας καθώς θα έχει μεγάλο χορηγό στην φανέλα του μια από τις μεγαλύτερες τεχνικές εταιρείες!! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τους κυρίους...

Read more

Ανανέωση της συνεργασίας με τον εξαίρετο και διακεκριμένο επιστήμονα Φώτη Τσούκα!!

08-10-2019 Νέα - Ανακοινώσεις

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της επιτυχημένης συνεργασίας της με τον εξαίρετο και διακεκριμένο επιστήμονα Φώτη Τσούκα!!! Ο κύριος Τσούκας είναι διευθυντής της ορθοπεδικής...

Read more

Με το δεξί στην πρεμιέρα!!

08-10-2019 Νέα - Ανακοινώσεις

Με το δεξί στην πρεμιέρα! Η ομάδα μας αποδίδοντας εξαιρετικά καθόλη την διάρκεια του αγώνα νίκησε εύκολα την Ηλεκτρούπολη με το ευρύ 87-56!!!!Αρκετός κόσμος παρευρέθει στο κλειστό της Καλλιθέας!!!Καλή συνέχεια...

Read more

Χορηγοί

Πρόγραμμα Aγώνων

  • Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα αγώνων της αντρικής ομάδας, για την περίοδο 2019-2020

    www.eskana.gr
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net