Κύριος με Κ κεφαλαίο

Ο ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ και το Διοικητικό του Συμβούλιο, θέλουν να ευχαριστήσουν τον Τάκη Πανούλια για την σύντομη αλλά πολύ ουσιαστική παρουσία του στο σύλλογο. Είχε την ατυχία να συνεργαστεί με τον σύλλογο μας παρότι του είχαμε προτείνει και άλλη φορά, στο ΤΕΛΟΣ  μίας εποχής, η οποία ξεκίνησε το 2002 και τελειώνει το 2017. Είναι μία εποχή πραγματικά συγκλονιστική όπου ο ΙΚΑΡΟΣ πέτυχε πράγματα που καμία άλλη μικρομεσαία ομάδα δεν έχει πετύχει στο Ελληνικό Μπάσκετ όλων των εποχών. Μακάρι να είχαμε γνωρίσει  αυτόν τον εξαίρετο άνθρωπο και προπονητή άλλες εποχές που η ομάδα θα μπορούσε να του παρέχει άλλες συνθήκες συνεργασίας.

Είμαστε περήφανοι για αυτή την συνεργασία η οποία λύεται στην ουσία κοινή συναίνεση για λόγους  που δεν αφορούν το προπονητικό του έργο, είμαστε σίγουροι ότι η πολύ καλή προετοιμασία και οι αρχές που έχει δώσει στους παίχτες του ΙΚΑΡΟΥ θα φανούν στην συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου.

Θέλουμε να ευχηθούμε στον Τάκη Καλή Συνέχεια, να τον ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας, να του πούμε ότι είμαστε περήφανοι που συνεργαστήκαμε  και ίσως κάποια στιγμή ξανασυναντηθούμε.

Ο Τάκης Πανούλιας  είναι ΚΥΡΙΟΣ με Κ Κεφαλαίο.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

 

Παύλος Ανδρέου

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ 2019-2020!!

28-05-2020 Νέα - Ανακοινώσεις

Η ομάδα μας κατέκτησε και επίσημα το πρωτάθλημα της Ά Εσκανά ανδρών έπειτα και από την οριστική επικύρωση της βαθμολογίας από το ΔΣ της Ένωσης. Ο ΙΚΑΡΟΣ στη νέα σεζόν...

Read more

Ανακοίνωση ΑΕ Ικάρου Καλλιθέας

21-05-2020 Νέα - Ανακοινώσεις

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΟΚ   Με όλο το σεβασμό προς το πρόσωπο σας, ανάπτυξη σημαίνει πρωταθλήματα ΤΟΠΙΚΑ!   Αυτό δεν σημαίνει Γ’ εθνική με αμέτρητες ομάδες! Η Γ’ Εθνική κατηγορία, όπως και η Β’ και...

Read more

Μεγάλο αφιέρωμα του ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ στην ομάδα μας !!!

16-04-2020 Νέα - Ανακοινώσεις

Μεγάλο αφιέρωμα του ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ στην ομάδα μας !!!Ευχαριστούμε τον εξαίρετο δημοσιογράφο Κώστα Τσουμπρή!!!!  

Read more

Χορηγοί

Πρόγραμμα Aγώνων

  • Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα αγώνων της αντρικής ομάδας, για την περίοδο 2019-2020

    www.eskana.gr
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net