Σαν παραμύθι...

Το 2002 μια ομάδα φίλων παρέα , δημιούργησε ένα από τα πιο ωραία παραμύθια του Ελληνικού Αθλητισμού. Ξεκίνησε απ’ τη Β’ ΕΣΚΑΝΑ για να φτάσει παραλίγο να βγει στην Ευρώπη το 2012-2013. Ταυτόχρονα δημιούργησε και μία από τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα κατακτώντας πάρα πολλά μετάλλια στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Οι συνεχείς βραβεύσεις της για το ήθος και το Πολιτιστικό της έργο κοσμούν την τροπαιοθήκη μας και αποτελούν ιδιαίτερη τιμή  . Τέσσερις χρονιές στην Α1 και συνεχώς αγωνιζόμενοι στις Εθνικές Κατηγορίες με δεκάδες προτάσεις  προς την ΕΟΚ και τον ΕΣΑΚΕ, οι οποίες σήμερα αποτελούν κανόνες του παιχνιδιού.

Πάρα πολλοί Διεθνείς  Αθλητές πέρασαν και είναι ακόμα και σήμερα στις τάξεις μας και πάρα πολλοί  αθλητές των υποδομών μας αγωνίζονται στις Εθνικές Κατηγορίες και στην Α1 Basket League.

 Το 2002 αυτή  η παρέα ξεκίνησε με προπονητή τον Κώστα Χαριτάτο ο οποίος παρέμεινε στο Σύλλογο οχτώ συνεχείς περιόδους για να φτάσει την ομάδα στα πρόθυρα της Α2., για να έρθει στην συνέχεια ο Άρης Λυκογιάννης τα επόμενα τέσσερα χρόνια και να φτάσει την ομάδα στην Α1 Basket League. Δώδεκα χρόνια, δυο προπονητές, σημαίες μαζί με τον αρχηγό Σωτήρη Κατούφα, του ΙΚΑΡΟΥ.  Και τώρα που το παραμύθι τελειώνει αποφάσισε να ολοκληρώσει αυτήν την δεκαπενταετή ξέφρενη πορεία του, με τον ίδιο προπονητή που ξεκινούσε πριν από δεκαπέντε χρόνια, τον ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΤΑΤΟ.

Μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, μετά το τέλος του παραμυθιού, σε μία εκδήλωση όπου θα κληθούν όλοι οι συντελεστές αυτής της πορείας , θα παραδοθούν τα ηνία του Συλλόγου σε νέους ανθρώπους οι οποίοι σε μία πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία πιστεύουμε ότι θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν τον σύλλογο με αξιοπρέπεια.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΚΑΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Αυτή η παρέα ανθρώπων… 

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ 2019-2020!!

28-05-2020 Νέα - Ανακοινώσεις

Η ομάδα μας κατέκτησε και επίσημα το πρωτάθλημα της Ά Εσκανά ανδρών έπειτα και από την οριστική επικύρωση της βαθμολογίας από το ΔΣ της Ένωσης. Ο ΙΚΑΡΟΣ στη νέα σεζόν...

Read more

Ανακοίνωση ΑΕ Ικάρου Καλλιθέας

21-05-2020 Νέα - Ανακοινώσεις

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΟΚ   Με όλο το σεβασμό προς το πρόσωπο σας, ανάπτυξη σημαίνει πρωταθλήματα ΤΟΠΙΚΑ!   Αυτό δεν σημαίνει Γ’ εθνική με αμέτρητες ομάδες! Η Γ’ Εθνική κατηγορία, όπως και η Β’ και...

Read more

Μεγάλο αφιέρωμα του ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ στην ομάδα μας !!!

16-04-2020 Νέα - Ανακοινώσεις

Μεγάλο αφιέρωμα του ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ στην ομάδα μας !!!Ευχαριστούμε τον εξαίρετο δημοσιογράφο Κώστα Τσουμπρή!!!!  

Read more

Χορηγοί

Πρόγραμμα Aγώνων

  • Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα αγώνων της αντρικής ομάδας, για την περίοδο 2019-2020

    www.eskana.gr
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net