Επιστροφη στη Γλυφάδα με Περιστέρι

Ο Ίκαρος μετά την αναμέρηση στην Δράμα επιστρέφει για την 6η αγωνιστική της Α1 στην έδρα του, αντιμετωπίζοντας το Περιστέρι το απόγευμα της Κυριακής (5 μ.μ.)

 

 

Ο Ίκαρος Καλλιθέας αντιμετωπίζει την Κυριακή (5 μ.μ.) το Περιστέρι και ο Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε για το ματς. "Το Περιστέρι μετά τις προσθήκες των Αμερικανών αλλά και με βάση τα μέχρι τώρα αποτελέσματα του, αποδεικνύει ότι είναι μια από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι είναι σίγουρα σημαντικό και ταυτόχρονα δύσκολο για μας. Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα με ιώσεις και μικροτραυματισμούς που δυσκόλεψε την προετοιμασία μας. Το κύριο ζητούμενο για μας, είναι να παίξουμε κοντά στις δυνατότητες μας και να είμαστε συνεπείς σε τομείς του παιχνιδιού, όπως τα λάθη, τα ριμπάουντ και γενικότερα οι διεκδικήσεις της μπάλας".

Από την πλευρά του ο Ντάνι Γκίμπσον τόνισε. "Το Περιστέρι έχει δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο, όπως φάνηκε και στο ματς με τον Ολυμπιακό. Εμείς θα πρέπει να στηρίξουμε το παιχνίδι μας στην άμυνα και μέσα από αυτή να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Επίσης είναι σημαντικό να μξην έχουμε κενά διαστήματα, γιατί στην Δράμα χάσαμε την συγκέντρωση μας για μια περίοδο και αυτό ήταν αρκετό για να χάσουμε τελικά το ματς, έστω κι αν αντιδράσαμε στην τελευταία περίοδο".

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ 2019-2020!!

28-05-2020 Νέα - Ανακοινώσεις

Η ομάδα μας κατέκτησε και επίσημα το πρωτάθλημα της Ά Εσκανά ανδρών έπειτα και από την οριστική επικύρωση της βαθμολογίας από το ΔΣ της Ένωσης. Ο ΙΚΑΡΟΣ στη νέα σεζόν...

Read more

Ανακοίνωση ΑΕ Ικάρου Καλλιθέας

21-05-2020 Νέα - Ανακοινώσεις

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΟΚ   Με όλο το σεβασμό προς το πρόσωπο σας, ανάπτυξη σημαίνει πρωταθλήματα ΤΟΠΙΚΑ!   Αυτό δεν σημαίνει Γ’ εθνική με αμέτρητες ομάδες! Η Γ’ Εθνική κατηγορία, όπως και η Β’ και...

Read more

Μεγάλο αφιέρωμα του ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ στην ομάδα μας !!!

16-04-2020 Νέα - Ανακοινώσεις

Μεγάλο αφιέρωμα του ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ στην ομάδα μας !!!Ευχαριστούμε τον εξαίρετο δημοσιογράφο Κώστα Τσουμπρή!!!!  

Read more

Χορηγοί

Πρόγραμμα Aγώνων

  • Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα αγώνων της αντρικής ομάδας, για την περίοδο 2019-2020

    www.eskana.gr
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net