Κάρτες διαρκείας για την περίοδο 2019 - 2020
Στηρίξτε την ομάδα μας με την αγορά κάρτας διαρκείας!!
Λαχειοφόρος Αγορά
Γίνε και εσύ μέλος του οργανισμού!!
ΙΚΑΡΟΣ 2019-2020

ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ

Την Κυριακή 09/10  ξεκινάει μία νέα αγωνιστική χρονιά για τον ΙΚΑΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ. Το Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και τα ενεργά μέλη του ΙΚΑΡΟΥ, εύχονται σε όλους τους αθλητές μας ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία και επιτυχίες.

Ο ΙΚΑΡΟΣ την αγωνιστική περίοδο 2016-17 έχει μετατραπεί σ΄ένα πραγματικό νοσοκομείο, για 1η φορά στην ιστορία του σε τέτοια κλίμακα και πολύ γρήγορα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία του παραδοσιακού αγιασμού, ο οποίος πιστεύουμε θα σημάνει το τέλος των ατυχιών.

Ο ΙΚΑΡΟΣ ξεκινάει με μικρά παιδιά, τρεις από αυτούς είναι το στολίδι του αλλά και βασικοί παίχτες της αντρικής του ομάδας.

 

1ον) ΓΙΑΣΕΡ ΣΑΛΕΧ

 

 

Γεννηθείς το 1998, παίχτης που πιστεύουμε ότι όταν επανέλθει από τον τραυματισμό του θα αποτελέσει τον ακρογωνιαίο λίθο του φετινού ΙΚΑΡΟΥ.

 

2ον) ΨΑΡΡΑΣ ΑΡΗΣ

 

Που και αυτόν τον έπληξε η ατυχία του τραυματισμού και πιστεύουμε ότι με την επάνοδο του, θα ισχυροποιήσει πολύ τους ψηλούς του ΙΚΑΡΟΥ. Ένα παιδί που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια  από την θέση 2 μέχρι την θέση 4, με ύψος 2.02, που πιστεύουμε ότι αποτελεί μια ελπίδα του Ελληνικού Μπάσκετ.

 

3ον) ΒΑΡΣΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 

Γεννηθείς το 1999, ένα play maker με την πραγματική έννοια του όρου που θα ξεκινήσει σαν μία έκπληξη, έχοντας βασικό ρόλο στον ΙΚΑΡΟ της Γ' Εθνικής.

Πιστεύουμε αν όχι το καλύτερο ίσως ένα από τα καλύτερα Play maker της ηλικίας του στην Ελλάδα.

Αγαπητοί Κύριοι της ΕΟΚ

Κάποιοι από αυτούς, δεν έχουν καν κληθεί σε προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας. Επειδή πιστεύουμε ότι έχουμε τύχη σαν λαός, με πλούσιο μπασκετικό ταλέντο, έχουμε τύχη μόνο μέσα από αξιοποίση όλων των πραγματικών ταλέντων στην Ελλάδα με ίσες ευκαιρίες προς όλους τους αθλητές, ανεξάρτητα της διαφήμισης τους, θα θέλαμε πραγματικά να παρακολουθήσετε την πορεία των τριών παραπάνω αθλητών γιατί πιστεύουμε ότι αποτελούν ελπίδα για το Ελληνικό Μπάσκετ.

 

 

 

ΑΝΑΒΟΛΗ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝ!!!

21-05-2021 Νέα - Ανακοινώσεις

Αγαπητοί φίλοι,   Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω της κατάστασης που επικρατεί εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά και της μη λειτουργίας των ακαδημιών, αποφασίστηκε η αναβολή της προγραμματισμένης κλήρωσης...

Read more

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ!!!

20-10-2020 Νέα - Ανακοινώσεις

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ!!!!   Η ομάδα μας νίκησε με 79-62 την ΑΕΕΠ αποδίδοντας αρκετά καλά στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού !!!! Μετά το 1ο δεκάλεπτο ανεβάσαμε την απόδοση μας ,βρήκαμε ρυθμό κ φτάσαμε...

Read more

ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!!!

29-09-2020 Νέα - Ανακοινώσεις

ΑΓΑΠΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!!!!!                     Κυκλοφόρησαν οι νέες κάρτες διαρκείας για την περίοδο 2020-2021!!!! Στα πλαίσια της οικονομικής ενίσχυσης του Συλλόγου μας!!!! Στηρίξτε την ομάδα μας με την αγορά μιας κάρτας στο ποσό των 30£!!!! ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ...

Read more

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ 2019-2020!!

28-05-2020 Νέα - Ανακοινώσεις

Η ομάδα μας κατέκτησε και επίσημα το πρωτάθλημα της Ά Εσκανά ανδρών έπειτα και από την οριστική επικύρωση της βαθμολογίας από το ΔΣ της Ένωσης. Ο ΙΚΑΡΟΣ στη νέα σεζόν...

Read more

Χορηγοί

Πρόγραμμα Aγώνων

  • Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα αγώνων της αντρικής ομάδας, για την περίοδο 2019-2020

    www.eskana.gr
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net